Κατηγορίες

Foot Levelers

Foot Levelers

 

Ένας γιατρός στα πόδια σας!
Σταθεροποιητές Σπονδυλικής Στήλης
Ειδικά κατασκευασμένοι πάτοι που ανακουφίζουν και προλαμβάνουν τα μυοσκελετικά προβλήματα.

FOOT LEVELERS

Απαντήσεις που δίνουν λύσεις!

Το σώμα μας είναι μια μεγάλη αλυσίδα κίνησης που χρειάζεται στήριξη καθημερινά για να μας στηρίζει σωστά τώρα και στο μέλλον. Μάθετε σήμερα πώς μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία της στάσης του σώματός σας με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας.

Ρωτάτε: Τι είναι το Associate Platinum;

Απαντάμε: Το Associate PLATINUM είναι ένα ψηφιακό scanner πέλαμτος, που βοηθά τον επαγγελματία υγείας στην αξιολόγηση της υγείας της στάσης του σώματός σας. Αφότου εξεταστείτε, το Associate Platinum δημιουργεί μια ψηφιακή εικόνα των πελμάτων σας, η οποία δείχνει την κατανομή του βάρους σας σε κάθε πέλμα και επισημαίνει τις μορφές αστάθειας ή τις αδυναμίες των πελμάτων σας.

Ρωτάτε: Τα πέλματά μου δεν πονούν. Γιατί θα πρέπει να τα σκανάρω;

Απαντάμε: Γιατί το οστό του πέλματός σας συνδέεται με τη σπονδυλική σας στήλη. Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε αλλά το σώμα σας είναι μια μεγάλη αλυσίδα κίνησης. Όλα τα μέρη της αλληλοσυνδέονται και το ένα μέρος επηρεάζει το άλλο. Οι αδυναμίες ή οι μορφές αστάθειας στα πέλματά σας μπορούν να επηρεάσουν άλλα σημεία του σώματός σας, όπως τα γόνατα, τους γοφούς και τη σπονδυλική σας στήλη. Όταν στέκεστε όρθιοι, περπατάτε ή τρέχετε, το σώμα σας υπόκειται σε αφυσικά ασκούμενες δυνάμεις και στάσεις, που μπορούν να προκαλέσουν πίεση και καταπόνηση σε όλο το μήκος της αλυσίδας κίνησης του σώματός σας. Όταν δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένα, δεν μπορούν να εξασφαλίσουν στο σώμα σας τη στήριξη που του είναι απαραίτητη.

Ρωτάτε: Πώς βοηθά τον επαγγελματία υγείας το ψηφιακό scan πέλματος;

Απαντάμε: Με το ψηφιακό scan πέλματος, ο επαγγελματίας υγείας μπορεί να καθορίσει εάν έχετε αδυναμίες ή μορφές αστάθειας στα πέλματά σας, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα αίτια του προβλήματός σας ή να προκαλέσουν ανάπτυξη προβλημάτων στο μέλλον. Έτσι, έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει εάν μπορείτε να επωφεληθείτε από τους Σταθεροποιητές Σπονδυλικής Στήλης.

Ρωτάτε: Τι είναι οι Σταθεροποιητές Σπονδυλικής Στήλης;

Απαντάμε: Οι Σταθεροποιητές Σπονδυλικής Στήλης είναι εύκαμπτα ορθωτικά, κατασκευασμένα κατά παραγγελία, που μπορείτε να τα φοράτε στα παπούτσια σας. Είναι τα μοναδικά ορθωτικά σχεδιασμένα για να στηρίζουν και τις τρεις κοιλότητες του πέλματός σας. Παρέχουν ισορροπία και στήριξη και στις τρεις κοιλότητες του πέλματός σας και βοηθούν στην ευθυγράμμιση αστραγάλων, γονάτων και γοφών, εξασφαλίζοντας ισχυρά θεμέλια για ολόκληρο το σώμα σας. Όταν δημιουργούμε ένα ζεύγος Σταθεροποιητών Σπονδυλικής Στήλης, γίνονται ακριβείς μετρήσεις των πελμάτων  σας, ούτως ώστε να είναι τόσο μοναδικοί όσο εσείς. Σταθεροί και εύκαμπτοι, στηρίζουν το σώμα και επιτρέπουν στα πέλματά σας να διατηρούν φυσιολογική κίνηση.

Ρωτάτε: Πώς μπορούν να με βοηθήσουν οι Σταθεροποιητές Σπονδυλικής Στήλης;

Απαντάμε: Μέσω της κατάλληλης στήριξης στις κοιλότητες των πελμάτων σας,  οι Σταθεροποιητές Σπονδυλικής Στήλης βοηθούν τα πέλματά σας στη διατήρηση της δομικής και λειτουργικής ισορροπίας τους, όταν στέκεστε όρθιοι, περπατάτε ή τρέχετε. Τα πέλματά σας είναι σαν τα θεμέλια ενός σπιτιού. Εάν τα θεμέλια δεν είναι επίπεδα ή σταθερά, τότε το σπίτι δεν είναι επίπεδο. Το ίδιο ισχύει και για εσάς! Εάν τα θεμέλιά σας δεν είναι επίπεδα ή ισορροπημένα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα κατά μήκος όλου του σώματός σας. Οι Σταθεροποιητές Σπονδυλικής Στήλης σας παρέχουν τα σταθερά θεμέλια που χρειάζεστε για ένα κατάλληλα ευθυγραμμισμένο σώμα, το οποίο βοηθά στη μείωση περιττής πίεσης και καταπόνησης στις αρθρώσεις σας, υπό την έννοια ότι μειώνεται ο πόνος σας στο παρόν και το μέλλον. Επίσης, βοηθούν στην άυξηση των αθλητικών σας επιδόσεων, βελτιώνουν την ισορροπία σας και μειώνουν την κόπωση. Αποτελούν βασικό συστατικό ζωτικότητας και μπορούν να σας βοηθήσουν στην εξασφάλιση ενός ενεργητικού τρόπου ζωής για το μέλλον.

Κάντε αυτό το τεστ και σε περίπτωση που συμπληρώσετε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω τετράγωνα, δείξτε το φυλλάδιο στον επαγγελματία υγείας και ζητήστε του/της να σκανάρει τα πέλματά σας.  

• Στέκεστε όρθιοι ή περπατάτε σε σκληρές επιφάνειες πάνω από τέσσερις ώρες ημερησίως;
• Κάνετε φυσική άσκηση τακτικά (μπάσκετ, τένις, γκολφ, μπόουλινγκ);
• Είστε 40 ετών ή άνω;
• Έχετε υποστεί στο παρελθόν τραυματισμό στο γόνατο, την πλάτη ή τον αυχένα;
• Φθείρετε τις σόλες των παπουτσιών σας ανομοιόμορφα;
• Έχετε πόνους στις αρθρώσεις ενώ στέκεστε όρθιοι, περπατάτε ή τρέχετε;
• Είναι το ένα πόδι σας καντύτερο από το άλλο;
• Έχετε στραβά πόδια;
• Έχετε εμφανή προβλήματα στα πέλματα (κόμπος στο μεγάλο δάκτυλο, κάλοι, πλατυποδία, κλπ);

Όταν περπατάτε, τα δάχτυλα των ποδιών σας "δείχνουν προς τα έξω";

Εμφάνιση: