Ο Δημήτρης Ε. Κλειτσάκης πτυχιούχος Φυσικοθεραπευτής, δημιούργησε ένα πρότυπο ιδιόκτητο κέντρο φυσικοθεραπείας και θεραπευτικής γυμναστικής 130m2 στα βόρεια προάστια της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση, μόλις 200 μέτρα από την κεντρική πλατεία της Άνοιξης, σε ένα χώρο εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα συστήματα αποκατάστασης και θεραπείας.

Με συνέπεια και αξιοπιστία από το 2003, θεραπεύει πληθώρα παθήσεων και τραυματισμών με βασικό γνώμονα τον άνθρωπο και με σεβασμό προς τον ασθενή, την πάθησή του και τις ανάγκες του.


Ο ίδιος και το προσωπικό του, μέσα από την συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση, και με την βοήθεια υπερσύγχρονου
εξοπλισμού, εργάζονται με συνέπεια και αφοσίωση για την ταχύτερη ανάρρωση και αποκατάσταση των ασθενών τους. Ο ίδιος και το προσωπικό είναι εξειδικευμένοι, μέσω διεθνών αναγνωρισμένων προγραμμάτων μετεκπαίδευσης, σε τεχνικές θεραπείας όπως είναι το
Manual therapy και η λεμφική παροχέτευση, που σε συνδυασμό με εξελιγμένα μηχανήματα όπως το υπερπαλμικό laser, tecar, μαγνητικός διεγέρτης κ.α. οδηγούν τον ασθενή, άμεσα, στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στα πλαίσια των σύγχρονων αναζητήσεων, ο Δημήτρης Κλειτσάκης καινοτομεί για άλλη μία φορά, εγκαθιστώντας σε αποκλειστικότητα στα Βόρεια Προάστια το μηχάνημα FYSIOTEK, το οποίο έχει την δυνατότητα να κάνει Αξιολόγηση - Ανάλυση - Θεραπεία της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων με εξαιρετικά αποτελέσματα. Επίσης το κέντρο διαθέτει το υπερσύγχρονο μηχάνημα ONDAMED που μέσω παλλόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων ελέγχει το σώμα για υποκείμενες δυσλειτουργίες, π.χ. φλεγμονή, λοιμώξεις, ουλώδη ιστό και συναισθηματικά τραύματα που επιδρούν σε κυτταρικό επίπεδο. Το ONDAMED είναι μοναδικό καθώς μπορεί να χορηγεί συγκεκριμένες συχνότητες στην πηγή της ασθένειας.


Στο «Κέντρο Φυσικοθεραπείας και θεραπευτικής γυμναστικής Δημήτρης Κλειτσάκης» γνωρίζουν καλά την σημαντική επίδραση της άσκησης στο ανθρώπινο σώμα. Για αυτό το λόγο, πέρα της θεραπείας για την μείωση των συμπτωμάτων και την αποκατάσταση δυσλειτουργιών του μυοσκελετικού και νευρικού συστήματος, προσφέρονται και υπηρεσίες θεραπευτικής γυμναστικής για την διατήρηση της κινητικότητας-λειτουργικότητας και της φυσικής κατάστασης. Στην επίτευξη αυτού του στόχου βοηθά και το Miha Bodytek, που μέσω της τεχνολογίας του ηλεκτρικού μυϊκού ερεθισμού και σε συνδυασμό με ένα σωστό πρόγραμμα άσκησης οδηγεί στην γρηγορότερη ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος. Επίσης στο κέντρο μας παρέχεται εξατομικευμένο πρόγραμμα pilates από εξειδικευμένη φυσικοθεραπεύτρια.